top of page
ipl behandeling

IPL behandeling voor een egaal gezicht

Heb je last van pigmentvlekken of roodheid in je gezicht of op je lichaam? Met IPL (Intense Pulsed Light) kunnen we verschillende huidindicaties effectief behandelen. 

IPL bij pigmentvlekken

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en je huid. Tegenwoordig worden pigmentvlekken ook wel gezien als de nieuwe rimpels, steeds meer mensen ervaren dit als huidveroudering. We kunnen pigmentvlekken makkelijk en veilig behandelen met een IPL-behandeling. Na een pigmentbehandeling zal het pigment eerst donkerder kleuren en daarna verminderen.

IPL bij roodheid

Roodheid, ook wel erytheem genoemd, is iets waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Rode wangetjes worden vaak beschouwd als een teken van gezondheid. Maar roodheid kan ook vormen aannemen waar we vaak niet zo blij mee zijn, zoals couperose of rosacea. Een IPL-behandeling kan hiervoor een uitkomst zijn.

Ook voor het verminderen van striae (door spanning gescheurde onderhuidse bindweefsel) behandelen we middels IPLbottom of page