top of page

Huidverbetering

Voor ons zijn de ingrediënten van producten van cruciaal belang. Tijdens mijn huidbehandelingen werk ik dan ook met het award-winnende huidverbeteringsmerk Medik8. 

Medik8 is al 40 jaar toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte waardoor effectieve, oplossingsgerichte huidzorg met bewezen resultaten mogelijk is.

Als experts in resultaatgerichte huidverbetering weet Medik8 wat ze moeten toevoegen aan hun producten en wat ze moeten vermijden. Medik8 is dan ook vrij van SLS, SLES, parabenen, ftalaten en palmolie.


Maar zoals jullie van mij gewend zijn, stopt het daar niet: Medik8 is niet alleen het beste product voor jouw huid, maar ook het meest duurzame professionele merk.


100% microplastic vrij waardoor er geen gevaarlijke plastic deeltjes in de oceaan terecht komen;

100% FSC-gecertificeerde dozen;

100% gerecycled plastic;

40% gerecycled glas;

Gebruiksaanwijzingen gemaakt van 100% gerecycled papier;

100% koraal vriendelijke SPF producten;

100% veganistisch;

100% dierproefvrij.


Huidcoaching

Als Medik8 huidspecialist ben ik in staat om uw huid structureel te verbeteren. Dit vergt een samenwerking. Als u een afspraak bij mij maakt, is het belangrijk te weten dat het van cruciaal belang is om de producten die ik je adviseer te gebruiken. 70% van de huidverbetering kun je namelijk behalen door thuis met de professionele producten aan de slag te gaan, en de overige 30% kun je behalen door te genieten van behandelingen bij mij in de salon.


Omdat ieder mens uniek is, heeft ook elke huid een behandeling op maat nodig. Ik maak een huidanalyse en op basis hiervan geef ik aan welke producten het beste bij jouw huid passen en op welk moment van de dag je ze het beste kunt inzetten. Bij mij ben je verzekerd van eerlijk, persoonlijk advies en kun je altijd met al je vragen bij mij terecht. Zie mij maar als je persoonlijke huidcoach!


Intake

Tijdens de intake  we tijdens doen wij een uitgebreide huidanalyse en gaan we samen in gesprek. Zo leren we elkaar én uw huid goed kennen! Door hier de tijd voor te nemen kunnen we de juiste keuzes kunnen maken voor het verzorgingsregime thuis. Om juw skin journey tot een succes te maken is het namelijk niet alleen van belang dat het verzorgingsregime past bij jouw huidtype en huidconditie, maar ook bij uw persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Als het wederzijds klikt en u besluit de skin journey te beginnen, dan maak ik speciaal voor u een plan van aanpak om de gestelde doelen op huidverbeteringsgebied te behalen. Om de gewenste resultaten te kunnen bereiken is consistentie hierbij van groot belang. Een intake bij mij is altijd vrijblijvend en kosteloos als je kiest voor het aanschaffen van de producten voor thuisgebruik en/of een behandeling aansluitend op de intake. Let's start your skin journey together!Boek bij uw eerste gezichtsbehandeling altijd een intake.


Huidverbetering is véél meer dan alleen een professionele behandeling. Om uw huid structureel te onderhouden en/of verbeteren gaan we samen een volledig gepersonaliseerde skin journey aan. Een reis waarbij ik u graag begeleid en uw doelen bereikt worden.Onze peelings

Het is erg eenvoudig om de Medik8 peelings bij ons te laten uitvoeren. Je kunt ze apart verkrijgen of in handige kuren van 3 of 6 behandelingen ook wel de 12 week tot wow behandeling.  In onze prijslijst vind je een overzicht van de kosten. Bij een kuur van meerdere peelings wordt er een speciale prijs met u opgesteld. Bel ons of stuur ons een bericht.


Nazorg Peeling

  • Bescherm uw huid goed met een voedende en verzorgende crème met SPF 50.

  • De huid is na een peeling extra kwetsbaar, dus adviseren wij u de eerste 48 uur voorzichtig te zijn met sauna en heet douchen, baden of een chloorhoudend zwembad. 
  • Wacht met het gebruik van make-up tot gedurende 8 uur en het liefst 48 na de behandeling. 
  • Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna. Stel de huid de eerste 14 dagen na de behandeling niet bloot aan direct zonlicht
  • Bij een peeling kunt u met korting een after peeling kit erbij kopen met alle producten die je nodig hebt de eerste tijd, zo herstelt de huid zo goed en mooi mogelijk!

MEDIK 8 Beautiful skin for life


We zijn experts in professionele huidverbeteringsproducten tegen huidveroudering. We begrijpen de huid. Onze 6 oplossingen zijn zorgvuldig ontwikkeld met expertise en precisie en richten zich op veel voorkomende huiduitdagingen. Van anti-aging en acne tot pigmentatie en roodheid, wij kunnen helpen.


WAAROM MEDIK8?

Onze producten zijn ontwikkeld om te passen in het dagelijks leven en zorgen voor effectieve, duurzame resultaten. Hierdoor kan iedereen genieten van Beautiful Skin for Life.

Medik8 is in veel opzichten anders, maar het belangrijkste is dat we absoluut gepassioneerd zijn om huidverbetering-gebruikers te helpen in hun keuze tussen geweldige resultaten en een verfrissende, authentieke en mooie ervaring.

Met Medik8 kunt u beide hebben.


MOOIE HUID VOOR HET LEVEN

Dit is onze ultieme missie. We helpen mensen een gezonde, mooie huid te behouden. Hoe bereiken we Beautiful Skin for Life - dat is eenvoudig, volg gewoon onze unieke CSA filosofie.


HUIDVERBETERING WAAR JE VAN HOUDT, OP VERTROUWT & IN GELOOFT

Onze belofte is om prachtige producten te maken die u graag gebruikt, die u vertrouwt en waar u trots op kunt zijn. 


MEDIK8 BEGINT MET ACHT

We doen nooit concessies aan resultaten om een mooie ervaring te bereiken. Onze combinatie van 8 kernprincipes ondersteunt onze belofte aan u. Medik8 is daarom uitgegroeid tot een wereldberoemd merk dat wordt onderschreven door dermatologen, artsen en professionele huidverbeteringsspecialisten en dat wordt aanbevolen als de beste oplossing voor elk huidprobleem.


1. EENVOUDIG

Medik8 heeft een missie om anti-aging huidverbetering te ontraadselen. Wij geloven dat eruit zien als 40 op 50-jarige leeftijd zo simpel is als het volgen van onze anti-aging filosofie 'vitamine C plus zonnebrandcrème overdag, vitamine A' s nachts '. We noemen dit 'CSA'. U kunt hier meer lezen over onze CSA-filosofie. Vind de producten die geschikt zijn voor uw anti-ageingbehoefte in onze Huidveroudering oplossing.


2. OP MAAT GEMAAKT

Hoewel anti-aging onze kern is, biedt Medik8 eveneens huidoplossingen voor een reeks huidproblemen. We begrijpen dat klanten vaak willen dat hun huidverbetering meer dan één taak voor hen doet. Dat is waarom we acne of pigmentvlekken kunnen verwijderen, terwijl onze producten ook vroegtijdige veroudering van de huid voorkomen. 


3. ZUIVER

We weten wat we moeten toevoegen en wat we moeten vermijden. Geen rages of modes. Geen parabenen, phthalates of sulfaten, geen microbeads. Sommige ingrediënten worden zwakker als ze meer geconcentreerd zijn. Medik8-onderzoekers werken onvermoeibaar om de sweet spot in elke formulering te vinden; de concentratie die de beste resultaten oplevert met minimale irritatie. Soms betekent dit dat minder meer is. Medik8 gebruikt klinisch bewezen ingrediënten met origineel onderzoek. We gebruiken ook chiraal correcte moleculen.


4. ARTISANAAL

Veel van de meest actieve ingrediënten in professionele huidverbetering zijn ongelooflijk instabiel en moeilijk om mee te werken. We beloven om producten met een professionele sterkte zo vers mogelijk op de markt te brengen. Onze serums worden met de hand gemaakt in kleine batches in onze Britse laboratoria door onze masterblender in onze eigen ISO-gecertificeerde laboratoria. Dit is om te verzekeren dat onze producten nog steeds krachtig en effectief zijn wanneer ze onze klanten bereiken. U kunt zeker zijn van de hoogste stabiliteit en potentie. Lees meer over onze unieke processen.


5. VRIJ DENKEN

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf. Hierdoor kunnen we volledig vrij zijn in productontwikkeling en ideeën. We kunnen producten snel naar onze klanten brengen. We ontwikkelen al onze ideeën en producten in eigen beheer in onze laboratoria.


6. PROFESSIONEEL

U vindt Medik8 alleen in professioneel opgeleide klinieken, spa's en gespecialiseerde websites. Dit zorgt ervoor dat u de aandacht, verzorging en een op maat gemaakt huidadvies krijgt dat u verdient.


7. TECHNOLOGIE

Het is belangrijk dat actieve ingrediënten de juiste locatie in de huid kunnen bereiken om resultaten te leveren. We gebruiken liposoom- en micro-emulsietechnologieën die werken als beschermende 'bubbels' rond de moleculen om ervoor te zorgen dat ingrediënten op de juiste plaats terechtkomen; en vermijden dat deze ingrediënten ophopen in de bovenste lagen van de huid en irritatie veroorzaken. We ontwikkelen en patenteren vaak ons eigen originele onderzoek. We werken graag samen met universiteiten en academici.


8. ETHISCH

Natuurlijk, we zijn 100% diervriendelijk. We zijn ook toegewijd aan het minimaliseren van onze impact op het milieu wanneer we maar kunnen. Onze productieprocessen zijn zo energie-efficiënt mogelijk, zonder de resultaten te beïnvloeden. Medik8 maakt gebruik van gerecycled papier voor alle verpakkingen en 40% gerecycled glas in onze serumflessen. Lees meer over onze ecologische waarden.
bottom of page