top of page

Wat is Gelpolish

Ten eerste is dit permanente nagellak op basis van gel. Deze kunt u vinden op internet onder de namen: gellak, gelpolish, gellish en waarschijnlijk vindje nog een paar benamingen. Over het algemeen het zelfde, behalve dat de een is vastgelegd als merknaam

Het grote voordeel van Gellak nagels is dat al uw nagels direct:

- superstrak gelakt zijn

- egale dekking hebben

- wekenlang plezier geven

x niet de dikte van een acryl of gelnagel

x zijn niet allemaal direct de zelfde lengte

x kwetsbaarder dan orginele kunstnagels

gelpolish


Gelpolish kan worden gebruikt op natuurlijke nagels, acrylnagels en op gelnagels, waardoor het echt multifunctioneel in gebruik is. De superieure hechting voorkomt uitval van het oppervlak en voorkomt slijtage.

U heeft hier wekenlang plezier van en bespaart je geld en tijd. De training gelpolish Xpert heb ik gevolgd bij Myléne Imming van Magnetic.

Welke look kun je kiezen?

- U kunt kiezen voor een naturel look,

- maar misschien wilt u wel een French manicure in wit of

een leuke kleur met eventueel glitters.

- het faden van de glitters is ook een hele leuke optie!

- een babyboom of colourboom.Gelpolish bestaat uit twee delen, namelijk transparante gelpolish en kleurpigment. Door deze twee bestandsdelen vooraf te mengen met elkaar, vormt er een consitente kleurdekking zonder dat de kleurpigmenten uit elkaar vallen. Hier gaat het vaak mis bij de goedkopere merken, waardoor je lak niet egaal is.

Nabehandeling/opvullen

Voor gelpolish bestaat er eigenlijk geen nabehandeling. Het is alleen mogelijk als je heel goed je gellak nagels onderhoudt. Vaak komt het voor dat de gelpolish losgekomen is van de natuurlijke nagel, door te weinig gebruik van nagelriemolie en schade door dagelijkse acticiteiten of werkzaamheden.

Stel dat er wel een nabehandeling mogelijk is, dan zou je alleen maar van licht naar donker kunnen en niet andersom. Persoonlijk geef ik de voorkeur om 90% van het oude product weg te halen en dan vanaf daar weer op te bouwen. 

Versteviging van de natuurlijke nagel met of zonder gelpolish

Een versteviging van de natuurlijke nagels kunt u blijven dragen zolang u wilt.

Omdat uw eigen nagels doorgroeien, dient u regelmatig de uitgroei te laten bijwerken. Dit is gemiddeld om de 3 weken. Dan bepalen we samen de lengte opnieuw. 

(verstevigings-) OPTIE 1

Versterkend poeder wordt gebruikt wanneer er behoefte is aan meer kracht in de nagels.

Versterkend poeder wordt gebruikt wanneer een klant Gelpolish-nagels draagt, maar meer kracht in haar nagels nodig heeft. Dit herkent u wanneer de klant terugkeert en er horizontale scheuren van zijwand naar zijwand zijn opgetreden, waardoor er te veel beweging in de nagel mogelijk is.

Voordeel is dat de gellak heel dun blijft(verstevigings-) OPTIE 2

Building Base combineert het gemak van een gel in een fles met de structuur en viscositeit van een bouwgel. Maak de perfecte top en versterk de natuurlijke nagel nog meer met de Building Base.

Viscositeit

De Building Base heeft een hogere viscositeit waardoor het makkelijker is om de nagel een mooie en natuurlijke top te geven. Het versterkt zelfs de natuurlijke nagel waardoor het tijd heeft om te groeien.

Voordeel: is relatief hard


(verstevigings-) OPTIE 3

Fiber Coat is de universele gel die de perfecte balans biedt tussen flexibiliteit en hardheid dankzij de toegevoegde vezeldeeltjes. Kan worden gebruikt op bijna elke natuurlijke nagel.

Verkrijgbaar in de 5 belangrijkste kleuren: Roze, Cool Cover, Wit, Extreem Wit en Frosted Pink.

Voordeel is relatief flexibel en dus buigbaar. 


(verstevigings-) OPTIE 4

Fiber Gel is de ultieme gel die de sterkte van het vezelsysteem kruist met de flexibiliteit van het gelsysteem. Het kan worden toegepast op bijna elk type natuurlijke nagel, en is verkrijgbaar in 4 basiskleuren; helder, roze, extender en wit.

Ideaal om een hele mooite babyboom mee te maken of een french, waarvan de wit niet te opvallend is

Voordeel is relatief hard en kan goed tegen een stootje en ideaal als je in de horeca werkt of veel met water in contact komt

bottom of page