top of page

Wat is gel?

Gel is zoals de naam al zegt een gel-achtige substantie die moet uitharden onder UV-licht. Dit is UV-A straling, doordat het laag gedoseerd is, niet schadelijk. Gel is nagenoeg geurloos en daarom ook erg gewild versus acryl, wat een scherpe lucht heeft. Gel bestaat uit een deel, die een ketting aan moleculen vormen. Door deze ketting is een gelnagel ietsjes flexibeler dan een acryl nagel.

De eerste 24 uur dient u voorzichtig te zijn met u

kunstnagels, omdat het uithardings-proces nog 24 uur doorwerkt. Het grote voordeel van kunstnagels is dat al uw nagels direct dezelfde lengte krijgen.

gelnagels

Powergel

Powergel is een nieuw revolutionair product die in november 2017 gelanceerd is.

Een product wat het beste van 2 werelden combineert; de hardheid en verwerkbaarheid van acryl met de flexibiliteit van gel. Het wordt net als gel uitgehard in een LED of UV lamp.

Powergel is net als de andere gels geurloos, in tegenstelling tot acryl waarbij sterke luchtdampen vrijkomen. Sommige mensen krijgen hier hoofdpijn van of ervaren dit als zeer onaangenaam.


En zeker niet onbelangrijk: Powergel is hypoallergeen!

Degenen die in het verleden allergisch waren voor acryl of gel kunnen nu ook mooie kunstnagels dragen!

Welke look kunt u kiezen voor gelnagels?

-U kunt kiezen voor een naturel look

- french manicure

- verwerken van glitters in de nagel

- lakken met gelpolish

- nailart

Nabehandeling/opvullen

Kunstnagels of een versteviging van de natuurlijke nagels kunt u blijven dragen zolang u wilt. Omdat uw eigen nagels doorgroeien, dient u regelmatig de uitgroei bij laten bijwerken. Dit is gemiddeld om de 3 weken. Dan bepalen we samen de lengte opnieuw. 

bottom of page