top of page

Dermalift

In de loop der jaren verliest de huid zijn jeugdige glas en elaticiteit. Dit is een natuurlijk  proces, doordat he tlichaam minder collageen en elastine aanmaakt. Bovendien wordt veroudering van de huid versneld door externe factoren zoals zonlicht, te weinig nachtrust, stress, etc. Met een Dermalift behandeling kan dit proces vertraagd worden en geeft de huid zelf weer haar jeugdige uittraling terug. 


Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van een mechanische dieptereiniging, microdermabrasie. Daarna worden de poriën geopend met een warmtegeleider zodat werkstoffen optimaal kunnen worden opgenomen. Hierna sluizen we een speciale anti-aging coctail in de huid door middel van ultrasound. Deze ultrasone golven duwen de werkzame stoffen door de eerste huidlagen heen naar de dieper liggende huidlagen. Hier vind de celstofwisseling plaats en doen de stoffen van de anti-aging coctail hun werk. Ook zorgen de ultrasone geluidsgolven voor een betere afvoer van de afvalstoffen vanuit de cellen en helpen ze vocht vanuit de weefsels beter af te voeren. De behandeling duurt 75 minuten en wordt afgesloten met een ontspannende gezichts- en decolleté massage. 


De Dermalift is voor iedereen geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het apparaat kan zo afgesteld worden dat wij ook de meeste gevoelige huid kunnen behandelen. Een Dermalift kan ingezet worden bij de volgende huidaandoeningen:

- Futloze, droge en ruwe huid

- Zonschade

- Actieve acne-huid, vette huid

- Acne littekens

- fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels

- Verstopte, vergrote poriën

- Littekens

- Rokershuid


Na de behandeling kan de huid licht egaal rood zijn en kunnen kleine schaafwondjes of rode strepen ontstaan. Dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de diamand microdermabrasie. Na 24 uur is de meeste roodheid weg. Meestal gaat de huid na twee dagen licht schilferen. Je kunt de huid kalmeren met een aanbevolen creme. Het is belangrijk om de huid tot 4 weken na de behandeling goed te beschermen met een SPF. Tot drie dagen na de behandeling mag je geen Vitamine A, retinol of retinal gebruiken. Ook wordt het gebruik van Fruitzuren (AHA's) afgeraden de eerste dagen. 

bottom of page