top of page
platinum facial.jfif

Platinum facial

Platinum Facial

De Platinum Facial is de meest luxe behandeling en is erop gericht om de tekenen van huidveroudering aan te pakken. Naast het gebruik van de ultrasoon en radiofrequentie apparatuur om de collegaan en elastine in de huid te stimuleren, gebruik ik bij deze behandeling het Age Defying Platinum Mask voor een zichtbaar verjongde en verstevigde huid. 

Na deze behandeling ziet de huid er direct jeugdig en stralend uit. Al mijn behandelingen zijn resultaatgericht maar doen nooit onder voor een ontspannende behandeling. Integendeel, in al mijn gezichtsbehandelingen zit standaard een uitgebreide ontspannings- of bindweefselmassage! Hierdoor hoeft u nooit meer te kiezen tussen een heerlijke, ontspannende behandeling of zichtbare resultaten.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die huidveroudering wil behandelen en een goed verzorgde, mooie huid wil.

 

Deze behandeling duurt 90 minuten en combineren we altijd met een intake en/of huid evaluatie. Voor het beste resultaat adviseer ik een kuur van 6 behandelingen met tussenpozen van 4 à 6 weken. Hierna is het belangrijk om de huid naast het verzorgingsregime thuis eenmaal in de 6-8 weken te onderhouden door middel van een behandeling bij mij in de salon.

Deze behandeling is inclusief ontspannings- en/of bindweefselmassage.

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page